четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Агнешки дреболийки с масло

Знам, че не всеки харесва този тип ястия, но пък мен ме връщат някъде в миналото когато в къщи това си беше истински деликатес.
Обичам да похапвам тези дреболийки!
Ако и вие сте любители, изобщо не им се чудете!

Измийте и почистете добре агнешките дреболийки, сложете ги в голяма тенджера със студена вода, и варете до готовност /обикновено отнема около час/. След като сте ги сварили, извадете от водата и нарежете на дребно.
В тиган разтопете 1/4 пакетче масло, сипете нарязаните дреболийки, посолете и подправете с черен пипер, малко червен пипер и  сол на вкус. Разбъркайте добре и сервирайте. 
Хапвайте ги още топлички!