четвъртък, 5 януари 2017 г.

Новогодишна ананасова торта

Представям Ви моето новогодишно вдъхновение!

Ананас
Маскарпоне
Бишкоти

Бихте ли могли да си представите нещо по - фино и изискано за новогодишната нощ!

Прекрасно компания на чаша шампанско!

Необходими са ви:
500 гр маскарпоне
200 мл сладкарска сметана
1 консерва компот от ананас
1 ананас за декорация
50 мл бял ром 
кокосови стърготни за поръсване

Разбийте маскарпонето и към него добавете разбитата сладкарска сметана.
Потопете бишкотите в сока от консервата ананас смесен с рома и подреждайте ред от бишкотите и ред от крема.
Украсете тортата с ананас и поръсете с кокосови стърготини.
Оставете поне 4-5 часа в хладилник


Няма коментари:

Публикуване на коментар