петък, 29 януари 2016 г.

Руло с манатарки и бяло вино

Едно лесно за приготвяне и изключително елегантно ястие, с което можете да сервират с повод или без повод.

Невероятно вкусно и ароматно!!!

400 грама  свинско крехко месо  без тлъстини
2 шепи сушени манатарки
сол, 
черен пипер
100 мл вино

Месото начуква добре и се овкусява с черния пипер и солта.
Манатарките се накисват в 200 мл студена вода за около 40 минути, и се разпределят върху овкусеното месо.

Завива се на руло, като се пристяга с конец

слага се в  стъклена тавичка, полива се с малко олио, водата от накиснатите манатарки и бялото вино и се пече за около час и половина на 180 градуса!

Сервирайте с глазирани в масло морковчета!

... и бъдете влюбени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар