събота, 13 юни 2015 г.

Свински руладини с моцарела


Невероятния аромат който ще изпълни дома Ви след както си приготвите тези изкушаващи руладинки, наистина ще Ви заплени.

Избрах "шарено" свинско месце, в което да има и малко тлъстини, защото така го обичаме
Начукайте  месото на тънко с дървен чук за пържолки
Посолете  и сложете малко кимион. Във всяко парче месо сложете   моцарела и парченце пушена наденица и  една люта чушка

Завийте на руло и закрепете с клечка за зъби ако е необходимо. 

Оваляйте готовите руладини в брашно, яйце и  накрая в царевично брашно и запържете в загрят тиган за около минута от всяка страна
Преместете ги в тавичка за печене  и оставете във фурната за 200 градуса за още около 40 мин
Сервирайте ги с топло приготвена домашна лютеничка





Няма коментари:

Публикуване на коментар